Broccoliboller
- Nadia Dyg
- Feb 6
- 1 min read
Updated: Feb 12
På et tidspunkt fandt jeg – ved at surfe rundt på instagram nogle broccoliboller på @helenes_sunde_koekken, som jeg tænkte, at dem måtte jeg prøve.

Ingredienserne havde jeg allerede så det var bare i gang og wipti wupti 40 min senere så var der broccoliboller. Min tanke var egentlig at bruge dem til en frokostburger og det viste sig også at være rigtig lækkert – og især med skært pålæg og røget laks finder de rigtig god anvendelse.
Her er opskriften på bollerne:
600g optøet broccoli (vandet vrides fra)
1 dl havregryn
1 tsk bagepulver
2 spsk HUSK loppefrøskaller (den gule)
2 spsk mandelmel
1 æg + 3 hvider
Salt / peber / oregano, rosmarin
Bages i ovn i 30min v. 180 grader C
Bollerne indeholder lige under 200 kcal / stk ved 5stk
Men husk at hvis du har en drøm om at de smager af rigtige boller så bliver du nok lidt skuffet, de smager altså stadig af broccoli…